Met Knauf TECH wordt het versnijden van isolatiepanelen een beleving. Het nieuwe gamma bestaat uit 5 hoogstaande machines en tools voor het versnijden van EPS en minerale isolatiematerialen. Geruisloos in elke gewenste vorm. Maak kennis met o.a. de Multishape, voor het versnijden van cheap jerseys EPS isolatiemateriaal in alle mogelijke vormen, de professionele handsnijder Trimmshape, de Multitool superhandige toolbox met 3 verschillende messen, wholesale NFL jerseys een handvat cheap NBA jerseys en bits, en de Tigerblade, een professioneel mes voor het versnijden van minerale isolatiematerialen en PUR-panelen.
Daarnaast lanceert Knauf een totaal nieuw concept om glaswol te versnijden. Met de Isodrumm wordt het werk van de bouwprofessional veel eenvoudiger. Je hoeft de isolatierol maar uit te rollen en op de gewenste maat te snijden. De glaswol behoudt tot de laatste cm zijn origineel formaat, wordt niet vuil en neemt het vloeroppervlak in de ruimte niet in beslag.

Thèmes

0 reacties