PROPAINT: Schilderen op de perfecte ondergrond

Afwerking |

Met de PROPAINT-producten beschikt de vakman over plamuren die hij bij elke uitvoeringsfase kan inzetten, maar die bovendien ook voor 100% compatibel zijn met de Knauf gipsgebonden producten.

“Op die manier krijg je een onovertroffen eindresultaat”, zegt productverantwoordelijke Eric Schmidt. “Of het nu gaat om het aanbrengen, het glad zetten, de verwerking met de rol of met een airless-installatie,…  in functie van de specifieke werfomstandigheden was er nood aan een volledig en consistent gamma. PROPAINT zorgt ervoor dat de schilder altijd kan vertrekken van de ideale ondergrond. Met deze nieuwe plamuurpasta’s, kan de vakman buigen op de jarenlange ervaring van Knauf inzake afwerkingstechnieken alsook beroep doen op de expertise en kennis van de fabrikant. Niet onbelangrijk voor de professional die zich daardoor gesteund voelt in zijn beroepsactiviteit.”

Eric Schmidt

Productverantwoordelijke, Knauf

Het PROPAINT gamma bestaat uit gebruiksklare plamuren voor nieuwbouw en renovatie voor de meest voorkomende ondergronden in de bouw. Bij Knauf staat ook de gezondheid van de gebruikers centraal. Zowel de verpakkingen als de samenstelling van het product behoren inzake VOC-emissies tot de hoogste klasse A+.

Thèmes

0 reacties

Volg onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvangt u liever rechtstreeks de laatste nieuwtjes omtrent het evenement rechtstreeks in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor onze newsletter.

Eén organisatie Knauf.be

Knauf Discovery Days is de eerste beurs die door Knauf België georganiseerd wordt.