Doe-het-beter met de nieuwe Knauf DIY-app

Algemeen, Renovatie |

De DIY-applicatie van Knauf is een handige hulp die de klusser zowel op smartphone als tablet een antwoord op alle vragen inzake de toepassing en verwerking van Knauf-producten. Kennismaken met deze app en met alles wat Knauf te bieden heeft, kan straks op de Knauf Discovery Days, het nieuwe beursconcept van Knauf.

Bouwers en verbouwers steken steeds vaker zelf de handen uit de mouwen. Met een nieuwe DIY-applicatie zorgt Knauf daarbij voor een extra hulp. De app is gratis beschikbaar op apps.knauf.be voor elke klusser op zijn smartphone- of tablet. Handige tips, afbeeldingen en weetjes informeren de klusser over de toepassingsmogelijkheden van de Knauf-producten: gipspleisters, afwerken met gipsplaten, egaliseren, metselen en betonneren, renoveren en verbeteren, tegelen en sierpleisters.

Die expertise deelt Knauf nu ook voor het eerst via een eigen beursconcept, de Knauf Discovery Days. Als specialist voor het afwerken of renoveren van elk type ondergrond via gedetailleerde demonstraties, interactieve seminaries en persoonlijk advies biedt Knauf een uniek kennisplatform voor zowel particuliere verbouwers en doe-het-zelvers als aannemers, groothandelaars en vakmensen.

De Knauf Discovery Days voor het grote publiek staan gepland op:

  • Zaterdag 19 maart in Entrepot Weerts Hauts-Sarts (Luik)
  • Zaterdag 16 april in Brussels Kart Expo (Groot-Bijgaarden)
  • Toegang gratis
  • Inschrijven verplicht

Thèmes

0 reacties

Volg onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvangt u liever rechtstreeks de laatste nieuwtjes omtrent het evenement rechtstreeks in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor onze newsletter.

Eén organisatie Knauf.be

Knauf Discovery Days is de eerste beurs die door Knauf België georganiseerd wordt.