Met GaLa kan je aan de slag op het terras, de oprit of aan de omheining

Bouw |

GALA – Garden Landscape Products

Met een nieuw assortiment voor de buitenaanleg kan je aan de slag op het terras, de oprit of aan de omheining. Wie van voor af aan wil beginnen met de dekvloer voor het inbedden van de bestrating, kiest de waterdoorlatende onderlaag KNAUF Drain Chape . Met het bindmiddelconcentraat KNAUF Drain Binder voor de aanmaak van de onderlaag bepaal je zelf de belastbaarheid, afhankelijk van de mengverhouding.

Voor zij die snel te werk willen gaan, is de legmortel KNAUF FixStone een volwaardige oplossing om natuurstenen direct in de verse geplaatste ondervloer te leggen. Voegen behouden dan weer jarenlang hun kwaliteit en kleur met de KNAUF EasyJoint , het waterondoorlatende voegmiddel voor tuinpaden, terrassen, koeren en garage-inritten. Op een afwaterbare ondergrond daarentegen kies je best voor de gebruiksklare waterdoorlatende oplossing KNAUF Decojoint of KNAUF DecoJoint Plus op basis van harsen. Deze laatste is een sterkere variant die zwaarder belastbaar is voor occasioneel verkeer.

Onkruid vergaat niet? Het krijgt alvast geen kans met de KNAUF PowerSand als opvulmiddel tussen klinkers of natuursteen. En met de nieuwe KNAUF Turbo Beton Plus plaats je palen in beton op slechts 5 minuten in plaats van de gebruikelijke 20… Ideaal voor bedrijven gespecialiseerd in afrasteringen en tuinaanleg.

Thèmes

0 reacties

Volg onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvangt u liever rechtstreeks de laatste nieuwtjes omtrent het evenement rechtstreeks in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor onze newsletter.

Eén organisatie Knauf.be

Knauf Discovery Days is de eerste beurs die door Knauf België georganiseerd wordt.