Ideaal voor renovatie: Goldband QUICK

Renovatie |

Goldband Quick is een handpleister die een mooi resultaat geeft. Het pleister heeft een hoge opbrengst en een korte verwerkingstijd. Het pleister is door zijn toeslagstoffen geschikt voor kleinere laagdiktes. Een kant-en-klare gipsmortel (pleistergips) voor handmatige verwerking in één laag met minimale laagdikte van 5 mm.

Geschikt voor alle steenachtige ondergronden in vrijwel alle typen ruimtes/gebouwen. Niet geschikt voor vochtige bedrijfsruimtes. Door de kortere afbindtijd is Goldband Quick perfect te gebruiken voor renovatieklussen zoals dagkanten van ramen, kleinere muurdelen en reparaties.

Thèmes

0 reacties

Volg onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvangt u liever rechtstreeks de laatste nieuwtjes omtrent het evenement rechtstreeks in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor onze newsletter.

Eén organisatie Knauf.be

Knauf Discovery Days is de eerste beurs die door Knauf België georganiseerd wordt.