Luchtdicht, een koud kunstje met Homeseal System

Isolatie |

In de woning van morgen is luchtdichtheid de sleutel waarmee de delicate energie-constructie van isolatie, verwarming en ventilatie staat of valt. Knauf Insulation wijst op het belang van een totaalaanpak, op maat van iedere situatie. Niet alleen vanwege de gezondheid, maar ook omdat het veel verschil maakt in het E-peil.

Je kan er dus maar beter voor zorgen dat luchtdichtheid niet de achilleshiel wordt van je woning. Knauf Insulation stelt het vernieuwde en zeer volledige Homeseal System voor, een totaaloplossing voor luchtdicht en energiezuinig bouwen. Het gamma isolatieaccessoires omvat kleefband, dampschermen, onderdakfolies, manchetten en elastische lijmen.

Thèmes

0 reacties

Volg onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvangt u liever rechtstreeks de laatste nieuwtjes omtrent het evenement rechtstreeks in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor onze newsletter.

Eén organisatie Knauf.be

Knauf Discovery Days is de eerste beurs die door Knauf België georganiseerd wordt.