Supafil Cavity Wall blaast uw woning extra energiebesparing

Isolatie |

Veel oudere huizen werden gebouwd in een tijd dat er van energiecrisis geen sprake was. Het dak isoleren en enkel glas vervangen door hoogrendementsglas zijn gangbare renovaties. Maar wist u dat via niet-geïsoleerde muren liefst een kwart van alle warmte in huis verloren gaat? Dat voorkomt u door de muren te isoleren. En spouwisolatie is van alle mogelijke alternatieven de meest voordelige oplossing.

Knauf Insulation biedt u met SUPAFIL CAVITY WALL een topproduct om bestaande,maar ook nieuwe spouwmuren optimaal te isoleren. Deze hoogwaardige glaswol is snel te verwerken, vereist geen breekwerk en haalt de hoogste isolatiewaarde. Zo gaat er voortaan geen warmte meer verloren langs de muren.

MEER COMFORT, MINDER ENERGIEKOSTEN

Supafil Cavity Wall is een superisolerende, onbrandbare wol, die uit 80% gerecycleerd glas bestaat. SUPAFIL CAVITY WALL wordt specifiek geproduceerd voor het na-isoleren van spouwmuren.Het is snel en makkelijk te verwerken door een erkend vakman. SUPAFIL CAVITY WALL zorgt voor een optimale vulling en verdeling in de spouw zonder vochtdoorslag en kans op inzakken. Zo blijven geluid en koude buiten en warmte binnen. Bovendien draagt SUPAFIL CAVITY WALL bij tot een gezond en dus zeer comfortabel binnenklimaat. Kortom, SUPAFIL CAVITY WALL biedt u niets dan comfort en verlaagt uw energiefactuur.

Thèmes

0 reacties

Volg onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvangt u liever rechtstreeks de laatste nieuwtjes omtrent het evenement rechtstreeks in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor onze newsletter.

Eén organisatie Knauf.be

Knauf Discovery Days is de eerste beurs die door Knauf België georganiseerd wordt.