Supafil Loft blaast uw woning extra energiebesparing in

Isolatie |

Veel oudere huizen werden gebouwd in een tijd dat er van energiecrisis geen sprake was. Maar wist u dat er via het dak liefst 30% van de warmte verloren gaat? Dat kunt u voorkomen door hoogwaardige isolatie aan te rengen op de vloer van de verloren zolder1. En zo levert uw ongebruikte ruimte u eenvoudig een energiebesparing op.

Knauf Insulation biedt u met SUPAFIL LOFT een topproduct om uw verloren zolderruimte optimaal te isoleren. Deze hoogwaardige glaswol is snel aan te brengen via een inblaassysteem en draagt bij aan uw wooncomfort dankzij haar uitstekende isolatie eigenschappen. Zo gaat er voortaan geen warmte meer verloren via het dak.

MEER COMFORT, MINDER ENERGIEKOSTEN

SUPAFIL LOFT is een isolerende, onbrandbare wol, die uit 80% gerecycleerd glas bestaat. SUPAFIL LOFT zorgt voor een optimale vulling en rendement van uw verloren zolderruimte. Het houdt uw woning warm in de winter en koel in de zomer en bidet het hoogste comfort. Bovendien draagt SUPAFIL LOFT bij tot een gezond binnenklimaat en verhoogt het de brandveiligheid. Kortom, SUPAFIL LOFT biedt u niets dan comfort en levert een forseenergiebesparing op.

Thèmes

0 reacties

Volg onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvangt u liever rechtstreeks de laatste nieuwtjes omtrent het evenement rechtstreeks in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor onze newsletter.

Eén organisatie Knauf.be

Knauf Discovery Days is de eerste beurs die door Knauf België georganiseerd wordt.